طرز تهيه نيمروي خوشمزه بدون روغن

سه شنبه 02 ارديبهشت 1399
طرز تهيه نيمروي خوشمزه بدون روغن

طرز تهيه نيمروي خوشمزه بدون روغن

بخش آشپزي - نيمرو يک غذاي ساده و خيلي راحت درست ميشه اما اگر روغن نداشتيم هم مي توانيم نيمرو درست کنيم؟ در ادامه با روش درست کردن نيمرو بدون روغن آشنا مي شويد

مجله ياس تنها -  برای تهیه این نوع نیمرو به یک قابلمه کوچک گود و یک کاسه کوچک نیاز دارید.

+ مواد لازم براي تهيه نيمرو بدون روغن
تخم مرغ ۱ عدد
سرکه سفید یا سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

+ دستور تهیه:

یک قابلمه کوچک و گود را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

مقداری نمک، فلفل و دو قاشق سرکه سفید یا سرکه سیب به آب در حال جوش اضافه کنید.

تخم مرغ را در کاسه‌ای بشکنید، طوریکه سفیده و زرده آن مخلوط نشوند.

با قاشق آب جوش را هم بزنید تا در آن گردابی ایجاد شود.

تخم مرغ را به آرامی در مرکز گرداب رها کنید.

حدود ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا سفیده تخم مرغ خودش را بگیرد، سپس تخم مرغ را به آرامی از آب جوش خارج کنید و در بشقاب قرار دهید.

روی تخم مرغ کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید و نوش جان کنید.

+ دو نکته مهم در طرز تهیه نیمرو بدون روغن

برای درست کردن چند عدد تخم مرغ، آن‌ها را یکی یکی طبخ کنید.
استفاده از کاسه برای درست کردن این نیمرو ضروری است، بنابراین تخم مرغ را مستقیما در آب جوش نشکنید، ابتدا آن را در کاسه شکسته و سپس در آب جوش رها کنید.


+ درباره خواص تخم مرغ بیشتر بدانید!

تخم مرغ یکی از انواع پروتئین حیوانی است که مانند گوشت قرمز، مرغ، ماهی و لبنیات از پروتئین باکیفیتی برخوردار است. تخم مرغ در تهیه بسیاری از غذا‌ها و شیرینی‌ها و دسر‌ها کاربرد دارد و جزء لاینفک صنعت آشپزی و شیرینی پزی است.

+ طرز تهیه نیمرو بدون روغن
استفاده از تخم مرغ به عنوان صبحانه باعث افزایش سوخت و ساز شده و انرژی قابل ملاحظه‌ای به بدن می‌بخشد. ویتامین D موجود در تخم مرغ باعث افزایش ظرفیت جذب کلسیم در استخوان‌ها شده و بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان را به تعویق می‌اندازد. ویتامین A موجود در آن باعث کاهش مشکلات پیرچشمی مانند آب مروارید شده و بینایی را بهبود می‌بخشد. خوردن تخم مرغ نیمرو با فلفل سیاه آن را غنی از آهن کرده و مصرف آن باعث بهبود گردش خون و اکسیژن رسانی به سلول‌ها می‌شود.

هرچند خوردن تخم مرغ برای افرادی که بیماری‌های متابولیکی یا اختلالات خاصی مانند کلسترول بالا ندارند مفید است، ولی مصرف آن در برخی موارد، مشکل ساز بوده و عوارضی را به دنبال خواهد داشت:

افرادی که به پروتئین تخم مرغ حساسیت دارند، به عوارضی مانند واکنش‌های پوستی از جمله کهیر و اگزما، ورم ملتحمه مانند خارش، قرمزی یا آبریزش چشم مبتلا می‌شوند. در موارد شدیدتر ممکن است مشکلات گوارشی، افزایش وزن، سردرد و تهوع، استفراغ و سرگیجه را نیز تجربه کنند.

همچنین استفاده از تخم مرغ خام، ممکن است باعث مسمومیت غذایی ناشی از باکتری سالمونلا شود که عوارضی مانند دل درد، تب و اسهال را در پی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان


مطالب مرتبط

تمامي حقوق اين وب سايت متعلق به مجله ياس تنها است کپي برداري از مطالب با درج لينک مطلب بلامانع است. || طراح قالب avazak.ir