آموزش درست کردن نان کشتا

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه نان سنتي گيلاني ( کشتا )


8:42 , شنبه 14 فروردين 1400

طرز تهيه نان سنتي گيلاني ( کشتا )

طرز تهيه نان سنتي گيلاني ( کشتا )

بخش آشپزي - نان کشتا را در وعده صبحانه به همراه تخم مرغ و یا پنیر و گردو می‌توانید سرو کنید . . .

مجله ياس تنها - نان کشتا، یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه شمال کشور ایران استان گیلان می‌باشد.

- این نان خوش عطر و بو به نان خلفه و یا نان خرفه نیز معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد.

- نان کشتا را در وعده صبحانه به همراه تخم مرغ و یا پنیر و گردو می‌توانید سرو کنید.

- راحتی طبخ این نان محلی که در زمان بسیار کوتاهی نیز آماده می‌شود، باعث شده که خیلی از افراد نان کشتا را در منزل طبخ کنند.

از دیگر انواع نان‌های محلی و خوشمزه می‌توان به نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج، نان سیر و… اشاره کرد.

* مواد لازم

آرد گندم: ۴ پیمانه
آرد برنج: ۲ پیمانه
کدو حلوایی: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم آسیاب شده شنبلیله: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

* طرز تهیه:

ابتدا کدو حلوایی را مربع شکل برش دهید و در یک قابلمه با یک فنجان آب بگذارید بپزد.

سپس پوست آن را جدا کرده و با گوشت کوب آن را پوره کنید.

شکر، آرد گندم، آرد برنج، تخم شنبلیله و نمک را اضافه و خمیر را خوب ورز دهید.

سپس دو ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.

حالا خمیر نان را به صورت گلوله‌های کوچک آماده و تقسیم کنید.

بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و یک گلوله خمیر را با وردنه صاف کنید.

ماهی تابه را روی حرارت کم بگذارید و بدون اینکه روغن بریزید، بعد از داغ شدن، خمیر نان را در ظرف بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

مطالب مرتبط با پست جاري