آموزش تهيه مرغ با سس پستو در خانه

سه شنبه 31 فروردين 1400
آموزش تهيه مرغ با سس پستو در خانه

آموزش تهيه مرغ با سس پستو در خانه

آموزش آشپزي - ما سعي مي کنيم هر روز با يک آموزش آشپزي جديد در خدمت شما باشيم . امروز در اينجا مي خواهيم شما را با طرز تهيه مرغ با سس پستو آشنا کنيم

* مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ با سس پستو برای ۴ نفر

* مواد لازم سس پستو

۵۰ گرم آجیل کاج
۱۰۰ گرم برگ ریحان
۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۵۰ گرم پارمزان رنده شده
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل

* مواد لازم برای مرغ

۴ سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
۶۰ گرم ماسکارپونه
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
آرد سوخاری (نان قدیمی)
۱۷۵ گرم گوجه فرنگی کوچک

* دستور پخت مرغ با سس پستو

۱. دانه‌های کاج را در تابه تفت دهید تا طلایی شود (بدون روغن). برگ‌های ریحان را بشویید و به صورت نواری برش دهید.
۲. ریحان، آجیل کاج و روغن را درون همزن بریزید.
۳. پارمزان را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۴. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ قاشق غذاخوری پستو را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید. هر سینه مرغ را در کنار آن برش دهید. یک چهارم مخلوط پستو-ماسکارپونه را به هر برش سینه اضافه کرده و ببندید. حالا سینه‌های مرغ را درون ظرف پخت قرار دهید.
۵- روی هر سینه مرغ حدود ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید، سپس همه را با آرد سوخاری بپوشانید. گوجه فرنگی را اضافه کنید.
۶. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید تا مرغ طلایی شود. آن را از فر خارج کرده و با برگ ریحان تزئین کنید.

منبع: تابناک با تو

گرداوري : مجله ياس تنها


مطالب مرتبط

تمامي حقوق اين وب سايت متعلق به مجله ياس تنها است کپي برداري از مطالب با درج لينک مطلب بلامانع است. || طراح قالب avazak.ir